вторник, 20 ноември 2012 г.

SLS AMG на Mercedes


Mercedes SLS AMG

Mоделът SLS AMG на Mercedes е олицетворение на автомобилното очарование и високите технологии в най-висша степен. Супер спортният автомобил впечатлява със съвършен дизайн, олекотена конструкция, недостижима динамика и отличителна за марката сигурност.
 
 
Всичко това е възможно благодарение на несравнимия технологичен пакет, който се състои от олекотена алуминиева конструкция на каросерията с врати тип Gullwing /криле на чайка/; AMG 6.3 литров, V8 двигател, разположен зад предната ос, максимална мощност от 420 kW/571 к.с., 650 Nm въртящ момент и сух картер; седем-степенна трансмисия с двоен съединител и спортно шаси с двойни носачи.

Тази комбинация гарантира най-висока степен на динамика при шофирането.
Идеалното разпределение на тежестта между предния и задния мост (47 към 53 процента респективно) и ниският център на тежестта подчертават изключителната спортна концепция на автомобила. Моделът Gullwing ускорява от 0 до 100 kм/ч за 3.8 секунди при ограничение на максималната скорост на 317 kм/ч. Комбиниряният разход на гориво е 13.2 литра на 100 километра (всички стойности са по предварителни данни).

0 коментара:

Публикуване на коментар